۳ تیر ۱۳۹۳، ۹:۴۶

عبدالملکی:

40 ميليون تومان به اجرای برنامه هاي فرهنگي و هنري مساجد نهاوند اختصاص يافت

40 ميليون تومان به اجرای برنامه هاي فرهنگي و هنري مساجد نهاوند اختصاص يافت

نهاوند - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان نهاوند با بیان اینکه دولت تدبیر و امید از فعاليت هاي فرهنگی و مذهبی مساجد حمایت و پشتیبانی می کند، گفت: به همین منظور در سال جاري بيش از 40 ميليون تومان اعتبار براي کمک به اجرای برنامه هاي فرهنگي و هنري مساجد شهرستان نهاوند اختصاص يافت.

به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی عصر دوشنبه در آيين افتتاحيه طرح غني سازي اوقات فراغت ويژه کانون هاي فرهنگي و هنري مساجد شهرستان نهاوند که با حضور مديران کانون هاي مساجد در سالن شهدای فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: نقشی که مساجد در ارتقا فرهنگ و مسائل اجتماعی ایفا می کنند هیچ نهادی نمی تواند آن کارکرد و نقش را در جامعه پیاده کند.

عبدالملکی گفت: کانونهای فرهنگی و هنری در قلب مساجد قرار دارند و با ارائه محتوای فرهنگی دینی و مسجدی می توانند در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و ارتقا فرهنگ گام های موثری بردارند.

وی افزود: اعضای کانون های فرهنگی و هنری باید با بهره گیری ظرفیت های نهفته مساجد و گسترش فرهنگ اسلامی در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تلاش کنند.

فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: با بررسی کارکردهای مختلف و متعدد مسجد از صدر اسلام تاکنون، نتایج و یافته هایی به دست آمده حاکی از نقش انکارناپذیر و محوریت و جامعیت مسجد در همه عرصه ها و زمینه های عبادی، مناسکی، آموزشی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تربیتی، نظامی و قضایی است.

امامعلی عبدالملکی بیان داشت: اگر بتوانیم مساجد را به عنوان الگو در جامعه نهادینه کنیم و در راستای تقویت آن‌ قدم برداریم به یقین در جذب جوانان و تشویق آنان به انجام کارهای فرهنگی تاثیر زیادی خواهد داشت.

عبدالملکی افزود: در شهرستان نهاوند 80 درصد هزينه هاي مساجد توسط مردم پرداخت می شود اما دولت درراستای حمايت از فعاليت هاي کانون هاي مساجد در سال جاري بيش از 40 ميليون تومان اعتبار براي کمک به برنامه هاي فرهنگي و هنري مساجد شهرستان اختصاص داد.

مساجد در توسعه مسائل فرهنگی دارای جایگاه بی نظیری هستند

امام جمعه شهر نهاوند نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: مديران کانون هاي مساجد بايد با همکاري هئیت امنا و امام جماعت مساجد از این ظرفيت بالا در حوزه های مختلف استفاده کنند.

حجت الاسلام عباسعلی مغیثی گفت: يکي از بهترين راهکارهاي مبارزه با تهاجم فرهنگي و غني سازي اوقات فراغت جوانان برگزاري کلاسهاي فرهنگي و هنري در سطح مساجد شهرستان نهاوند است.

حجت الاسلام مغیثی ادامه داد: بايد خودمان را در برابر مسجد که امانت است مسئول بدانيم و در راستای تربيت جوانان بهتر از پيش فعاليت کنيم چون مسجد چراغ هدایت و کانون اصلی مسیر انقلاب بوده است بنابراین مساجد در توسعه مسائل فرهنگی دارای جایگاه بی نظیر هستند.

وی افزود: این پایگاه های فرهنگی دینی مناسب ترین مکان برای احیا و تقویت روح تفکر و اندیشه های اسلامی و کانون نشر معارف و فرهنگ اهل بیت و مرکز گسترش فعالیت های فرهنگی و علمی در سطح جامعه است.

امام جمعه نهاوند عنوان کرد: در روند شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی، مساجد یکی از عمده ترین محل های تجمع و اعتراض مردم و شکل گیری تظاهرات علیه رژیم شاه بود و به حق توانست اثر قابل توجهی در وقوع انقلاب اسلامی و تداوم آن تا پیروزی بر نظام سلطه و رژیم ستمشاهی داشته باشد.

حجت الاسلام مغیثی بیان داشت: در حال حاضر نیز مساجد به عنوان مرکز ثقل فعالیت های فرهنگی و آموزه های دینی با ارائه کارکردهای گوناگون توانسته اند نقش بسیار مهمی را در جامعه ایفا کنند و قابلیت مذهب و نهادهای مذهبی را به نمایش بگذارند.

کد خبر 2318231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha